Välkommen till Nordisk Panorama Film Festival 2018

Nordens bästa kort- och dokumentärfilmer. Sex dagar i Malmö med berättelser från hela världen, seminarier, bransch-event samt festligheter. Alla är välkomna till Nordisk Panorama! Köp ett pass eller bara en biobiljett till en enstaka film. Eller varför inte anmäla sig som volontär och upplev den pulserande nordiska filmindustrin, lär känna andra filmintresserade och se massor av bra film!

Festivalen erbjuder en unik möjlighet till att ta pulsen på den nordiska scenen, nätverka med den nordiska filmbranschen, se film av erkända filmskapare och bli bland de första med att upptäcka nya lovande talanger.

På Nordisk Panorama Market möts internationella filmköpare, festivalprogrammerare och distributörer för att se alla de senaste filmerna. Under Nordisk Forum for Co-financing Documentaries pitchas framtidens dokumentärer för finansiärer och potentiella samarbetspartners. Tillsammans attraherar de båda brancheventen ca 1000 yrkesverksamma från mer än 20 länder.

Information om biljettköp och program kommer inom kort. Följ oss på Facebook och Instagram för mer info.

Vill du arbeta som volontär på Nordisk Panorama? Vad fint! Hör av dig redan idag till vår festivalproducent på post@nordiskpanorama.com

Missa inte 2018 års festival i Malmö 20-25 september!